Uutisia

VUOSIKOKOUKSESSA ON VALITTU UUSI HALLITUS 2018-2020

27. syyskuuta 2018 valittiin Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n vuosikokouksessa Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa uusi hallitus.

Puheenjohtajaksi seuraavalle kaudelle valittiin Sanna Virtala.
Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Elina Hotanen, Sirpa Friman, Hanne Kalmukoski-Sahari ja Sina Nordman. Varajäseniksi valittiin Päivi Hanhinen ja Terhi Pokkinen.

Onnea hallituksen jäsenille valinnasta!

VUOSIKOKOUS 31.8.2017 MESTARITALLISSA

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja täydennettiin hallitusta yhdellä varajäsenellä.
Onnea valinnan johdosta Sina Nordman!
Kokouksessa keskusteltiin runsaasti, kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta!
UBI pj Sanna Virtala

Bioanalyytikkoliiton liittokokous valitsi uuden hallituksen vuosille 2017-2018

Suomen Bioanalyytikkoliitto ry piti 12.11.2016 liittokokouksen Helsingissä. Paikalla oli alueyhdistyksistä 32 kokousedustajaa.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräisiä asioita ja tehtiin henkilövalintoja seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Puheenjohtajana jatkaa Pipsa Allén. Varapuheenjohtajaksi valittiin Jenni Kalliomäki.

Hallitukseen valittiin Anne Hynynen, Tero Hongisto, Karin Lauren, Mika Paldanius, Alisa Pasanen, Roosa-Maaria Sjösten ja Katri Särkikoski. Varajäseniksi valittiin Teija Niemelä, Jaana Seppälä, Pirjo Natri ja Terhi Pokkinen.

Kokouksessa päätettiin ensi vuoden jäsenmaksuista.  Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 37 euroa ja eläkeläisjäsenen 15 euroa. Opiskelijajäsenet ovat edelleen vapautettuja jäsenmaksusta.

Holiday Club Katinkullan lomaviikot

Suomen Bioanalyytikkoliitto ry tarjoaa jäsenilleen Holiday Club Katinkullan lomaviikkoja (viikot 12, 26, 27, 31, 38, 43). Lisätietoja huoneistoista ja hakulomake löytyy jäsensivuilta > Jäsenyys> Jäsenedut> Holiday Club Katinkullan viikko-osakkeet.

UBI Facebookissa!

Löydät Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n Facebookista! Yritämme saada kaikille jäsenillemme informaatiota. Pyydä UBI Hallitus:ta ystäväksi!!!